Kjaramjel Fabrjkken 2017-09-25T10:19:54+00:00
Kjaramjel Fabrikken Logo

Produkter
Chokolade, karamel

Hjemsted
Kolding, Syddanmark

Grundlagt
1997

 

Kjaramjel Fabrjkken

Kjaramjel Fabrjkken er “the good old days” i England, kombineret med noget nyt og moderne. Kjaramjel Fabrjkken er karameller der oser af old school. Hver variant fra Kjaramjel Fabrjkken er pakket ind i sit eget unikke retro design, der gør at man ikke kun får en feel good smagsoplevelse, men også en feel good oplevelse allerede når man står med produktet i hånden, og nærmest får flashback tilbage i tiden, inden man overhovedet sætter tænderne i det lækre chokolade.

Kjaramjel Fabrjkken, er et lækkert brand fra PR Chokolade. PR Chokolade blev stiftet i 1997. PR Chokolades filosofi har fra starten af været kun at bruge de bedste råvarer fra hele verden, hvilket kommer til udtryk i hvert enkelt stykke chokolade, også det fra Kjaramjel Fabrjkken.

Der bliver kræset for hvert enkelt stykke chokolade, og mange stykker har været igennem op til 10 arbejdsprocesser før de smelter på tungen. De forskellige fyldninger og chokolade variationer er nøje sammensat efter gamle chocolarite’ opskrifter, så du vil derfor opleve en anderledes og kompleks smagsoplevelse.

Du finder Kjaramjel Farbrjkken i Y-Designs påskesortiment på vores webshop, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen til et bredt udvalg af påskegaver til din virksomhed eller ansatte.

Se mere Kjaramjel Fabrjkken