Hvem er vi 2018-03-16T08:57:36+00:00

Pænt goddag

Vi vil være din totalleverandør af firmajulegave, firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Hos os er god service en selvfølge – I får produkter af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser og vi holder hvad vi lover. Med mere end 15 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive om valg af firmajulegaver, reklameartikler og profiltøj til enhver anledning.

Gaven til medarbejderne kan frit sammensættes efter ønske, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Sørger for flot indpakning, vedlægger håndskrevet til/fra-kort og sender det derhen hvor du ønsker det.

Vi hjælper dig med at blive set og husket.

Vi er hvert år på mange forskellige messer i både Danmark og rundt i Europa, hvor vi finder inspiration, og giver os den nødvendige viden for at kunne rådgive dig bedst muligt. Vi har kataloger online fra nogle af vores leverandører, som du kan se her: Reklameartikler & profiltøj. Så hvad enten I har behov for kuglepenne, pastilæsker, messe- og arbejdstøj, logovand eller den perfekte firmajulegave til dine kunder eller medarbejdere, kan i trygt kontakte os. 

Firmajulegaver

I Danmark bruger virksomheder mange ressourcer på at sikre at tilfredse medarbejdere, og det har i mange år været en tradition at virksomheder giver julegaver til de ansatte.

Y-design’s fokus område er firmajulegaver, og starter hvert år allerede i januar, med at tage på messer for at finde en bredt og spændende udvalg af julegaver til ansatte. Derfor er vi sikre på at du kan finde en firmajulegave som vækker glæde hos dine medarbejdere hos os.

Om du ønsker at give en udvalgt firmajulegave til dine medarbejdere eller om du ønsker at tilbyde dine medarbejder en valggaveshop, hvor de selv skal vælge deres julegave, så har vi løsningen. Du kan se mere om vores valggaveshop her:

Valggaveshop

Book et møde med Y-design

Dit navn (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Emne

Din besked

Y-design

Dalbygade 40E

6000 Kolding

2215 2060

csr-maerket logo

Mød vores team

Bettina Yde
Bettina YdeEjer
Ejer af virksomheden Y-design. Vi sælger firmajulegaver, merchandise og profiltøj.
Kontor og showroom på Dalbygade 40E, 6000 Kolding. Døren er altid åben for besøg.

Udover faglige kompentencer bestrider jeg også rollen som mor til 3 dejlige drenge. Samboende med Leif i Kolding.

Leif Antonsen
Leif AntonsenEjer
Jeg ejer Y-design sammen med min kone, hvor vi i fællesskab prøver at skabe trygge rammer når der skal købes firmajulegaver, reklameartikler eller profiltøj.
Privat har jeg 3 børn med Bettina.
Mikkel Moth
Mikkel MothSælger
Mikkel er vores dygtige sælger på profiltøj og reklameartikler. Mikkel har mange års erfaring indenfor tekstilbranchen og er den rette til at guide dig til det rette valg udfra dine behov.
Mikkel er bosat i Kolding og har 2 børn.
Katrine Junge
Katrine JungePraktikant
Jeg er praktikant ved Y-design.
Mine primære fokusområder er grafisk materiale, sociale medier og digital markedsføring. Til dagligt læser jeg til Multimediedesigner på IBA i Kolding, hvor jeg også er bosat.

Vores glade kunder