Jakker 2018-03-14T20:16:31+00:00

Vælg imellem vores store udvalg i jakker med logo her. Få jakkerne med firmaets logo/navn.

Se alle vores jakker her

Jakker med logo

Y-design har et bredt sortiment inden for jakker, så dine ansatte kan holde varmen, og samtidig give reklame til din virksomhed.

En jakke med logo kan med rette være en del af markedsføringen og profileringen af din virksomhed. Det kan det, fordi at en jakke med firmalogo – hvad end det er tryk eller broderi – giver din virksomhed et ensartet look, og kan den vej give reklame udadtil.

Hos Y-design sørger vi for at levere et kvalitetsprodukt til dig, hvad end du ønsker din jakke med firmalogo skal være med tryk eller brodering.

Firmajakker med eller uden tryk, brodering eller noget helt tredje

Når du skal vælge hvorvidt din firmajakke med logo skal være med eller uden tryk eller brodering, er det vigtigt at se på hvad jakkens funktion er, og hvad den skal kunne holde til. Derfor har vi naturligvis sørget for jakker i forskelligt materiale, tykkelse og kvalitet, så vi altid har en jakke, som kan leve op til dine krav.

Vi har blandt andet: softshell jakker, veste, fleece, vinterjakker og dunjakker, som alle kan bruges i forskellige situationer. Alle vores jakker kan skræddersyes med dit logo, så det passer til dine behov.

Hernæst er det blot om at vælge om dit firmalogo på jakken skal broderes eller trykkes på, eller om jakken skal være uden tryk. Vi hjælper dig naturligvis gerne i denne proces, så du får en firma jakke, som du bliver glad for.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge firmajakker til din virksomhed!

Jakker katalog

Se flere profiltøj produkter

Se nogle af vores leverandører nedenunder