Profiltøj Kolding 2017-12-11T08:38:49+00:00

Stort showroom med profiltøj i Kolding hos Y-Design

Hvis du leder efter en måde, hvorpå du nemt og hurtigt kan få spredt awareness omkring dit brand eller din virksomhed, er det oplagt at overveje profiltøj med tryk af virksomhedens logo.

Skjorter
Jakker
Polo
Arbejdstøj

Hvad er profiltøj?

Profiltøj, eller logotøj, er beklædning, hvorpå der påtrykkes en virksomheds profil oplysninger, så som logo, adresse eller andre kontaktoplysninger. Med profiltøj i høj kvalitet kan du som virksomhed profilere dit brand, og samtidig holde medarbejdere, samarbejdspartnere eller andre affilierede varme om kroppen. En dun- eller softshell jakke med logo signalerer for omverdenen, at du kerer dig om dine medarbejdere, og gerne går den ekstra mil for at de skal føle sig godt tilpas på arbejdspladsen. Og det er god reklame for din virksomhed.

Hvad kan jeg bruge profiltøj til?

Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for profiltøj. Du kan for eksempel vælge at sponsorere det lokale ungdoms-cykelhold med lækkert profiltøj som for eksempel lune jakker eller veste, påtrykt dit logo – denne investering kommer hurtigt til at tjene sig selv hjem igen i form af den opmærksomhed, de unge modtager, når de i samlet flok cykler byen rundt iført profiltøj med din virksomheds logo synligt placeret. Hvis du har en virksomhed, som gør brug af eksterne forhandlere eller montører, kan du forære dem arbejdstøj med din virksomheds logo påtrykt, så slutkunderne ser dit logo, når de handler med din samarbejdspartner. Og endelig kan du beklæde dine medarbejdere i profiltøj i høj kvalitet, for eksempel lækre softshell jakker, veste, fleece, vinterjakker og dunjakker – hvis kvaliteten er høj nok, vil medarbejderne ikke nøjes med at bruge tøjet på arbejdspladsen, men også i deres privatliv. Samtidig vil logotøj give dine medarbejdere en fornemmelse af sammenhold og tilhørsforhold til arbejdspladsen, og det er en sidegevinst, man ikke bør overse.

Hvor kan jeg købe profiltøj i Kolding?

Du kan vælge at få din virksomheds logo enten broderet eller trykt på dit profiltøj. Dette afhænger meget af tøjets kvalitet og materialer, og hvad det skal bruges til. Hos Y-Design, som leverer profiltøj i Kolding og omegn, vurderer vi fra kunde til kunde, hvad der er bedst. Du er velkommen til at kigge forbi vores showroom og prøve de lækre jakker, så du selv kan få syn for, hvad der kendetegner firmatøj i høj kvalitet, inden du bestiller. Hos Y-Design kan vi håndtere bestillinger i høj volumen til lave priser, fordi vi får vort profiltøj produceret i Østen. Vi garanterer for et produkt af høj kvalitet, uanset hvor mange – eller få – stykker logotøj, du ønsker at bestille. Tjek udvalget i vores online katalog, og kontakt os gerne på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål vedrørende bestilling af profiltøj.

Se flere profiltøj produkter

Se vores kundegave leverandører